Kaya Elektronik

Diyarbakır'da Elektronik Ürün ve Hizmetler

Diyarbakır, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en önemli şehirlerinden biridir ve gelişmiş bir ticaret merkezi olarak bilinir. Şehirde çeşitli elektronik ürünlerin satışı ve hizmeti için birçok işletme bulunmaktadır. İşte Diyarbakır'da sunulan bazı elektronik ürünler ve hizmetler:

VAG Grubu Orijinal Donanım

Diyarbakır'da birçok işletme, Volkswagen, Audi, Seat ve Skoda gibi VAG Grubu markalarına ait orijinal donanım ve yedek parça satışı yapmaktadır. Bu işletmeler, araç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Multimedya Hizmetleri

Diyarbakır'daki elektronik işletmeler, araçlara yönelik multimedya çözümleri sunmaktadır. Navigasyon sistemleri, araç içi eğlence sistemleri, geri görüş kameraları ve park sensörleri gibi çeşitli multimedya hizmetleri sunularak sürücülerin konforu ve güvenliği artırılmaktadır.

Elektronik Ürünler

Diyarbakır'da elektronik ürünlerin satışı da oldukça yaygındır. Bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler, televizyonlar, ses sistemleri ve ev aletleri gibi çeşitli elektronik ürünler, şehirdeki mağazalarda bulunmaktadır.

Kamera Sistemleri

Güvenlik amaçlı kamera sistemleri, Diyarbakır'da da yaygın olarak kullanılmaktadır. İşletmeler, iş yerleri, evler ve araçlar için çeşitli kamera sistemleri sağlayarak müşterilerin güvenliğini ve korumasını sağlamaktadır.

Vakum Kapı ve Katlanır Ayna

Araçlarda kullanılan vakum kapı ve katlanır aynalar, Diyarbakır'daki otomotiv işletmeleri tarafından sağlanmaktadır. Bu ürünler, araç sahiplerine konfor ve güvenlik sağlayarak sürüş deneyimini iyileştirmektedir.

B8 Hayalet Gösterge ve Vites Topuzu

Diyarbakır'daki otomotiv işletmeleri, araçlarda kullanılan B8 hayalet göstergeler ve vites topuzları gibi özel parçaları da temin etmektedir. Müşterilerin araçlarını kişiselleştirmelerine ve daha konforlu hale getirmelerine olanak tanınmaktadır

 

Diyarbakır Vag Grubu Orjinal Donanım 

Diyarbakır Muldtimedya Hizmeti 

Diyarbakır Elektronik 

Diyarbakır Kamera 

Diyarbakır Vakum Kapı 

Diyarbakır Katlanır Ayna 

Diyarbakır B8 Hayalet Gösterge 

Diyarbakır Vites Topuzu 

tanitim resim

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ - KAPALIYIZ

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Ahmet Bey

Telefon

: +90 (533) 362-7297

Fax

: +90

Cep Telefonu

: +90 (533) 362-7297

Cep Telefonu 2

: +90 (533) 362-7297

Adres

: Diyarbakır

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!
back-to-top