Aydın Usta

Su tesisatı, bir binada veya yapıda temiz suyun dağıtımını ve kullanımını sağlayan sistemdir. Bu sistem, suyun bina içerisindeki farklı noktalara iletilmesini, kullanıldıktan sonra atık suyun tahliye edilmesini ve genellikle ısıtma ve soğutma sistemlerinin desteklenmesini içerir. Su tesisatı genellikle borular, armatürler, vanalar, su deposu, pompalar, su ısıtıcıları ve diğer ekipmanlar kullanılarak oluşturulur.

Su tesisatı, binanın dışından gelen temiz su kaynağına bağlanır ve içerideki çeşitli noktalara dağılır. Bu noktalar lavabo, tuvalet, duş, banyo, mutfak lavabosu, çamaşır makinesi gibi su kullanılan alanlardır. Tesisatın düzgün bir şekilde çalışması için boruların doğru bir şekilde döşenmesi, vanaların ve armatürlerin doğru bir şekilde monte edilmesi ve basınç regülatörlerinin kullanılması önemlidir. Su tesisatı işleri genellikle lisanslı tesisatçılar tarafından gerçekleştirilir ve yerel bina kodlarına ve standartlarına uygun olmalıdır.

 

 

 

Etimesgut Su Tesisatı 

Etimesgut Pisuvar

Etimesgut Klozet Tamir Bakım

Etimesgut Kalorifer Petek Tesisatı

Etimesgut Kombi Tamir Bakım

Etimesgut Temizsu 

Etimesgut Aksesuar Montaj Tadilat

Etimesgut Duşakabin

Etimesgut Kaçak Tespit

tanitim resim

TÜM HİZMETLERİMİZ

galeri

Kaçak Su tespiti

Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle başta olmak üzere Ankara’nın merkez ilçelerinde son teknoloji cihazlarımla kaçak su tespiti yapıyor ve istenilmesi durumunda kaçak sorununu gideriyorum.

galeri

Gider açma

Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle başta olmak üzere Ankara’nın merkez ilçelerinde mutfak, lavabo ve pis su giderlerinde oluşan tıkanıklığı kısa süre içerisinde hallediyorum.

galeri

Klozet ve lavabo tamiratı

Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle başta olmak üzere Ankara’nın merkez ilçelerinde Klozet ve lavabolarda meydana gelen arızaları kısa sürede çözüme kavuşturuyorum.

galeri

Kolektör değişimi

Sincan, Etimesgut ve Yenimahalle başta olmak üzere Ankara’nın merkez ilçelerinde, binalarınızdaki eskiyen paslanan su akıtan kolektörlerinizi ASKİ'nin son çıkarmış olduğu talimatnameye uygun doğrultuda değiştiriyorum.

RESİM GALERİSİ

galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 18:00 - 23:59

Salı

: 18:00 - 23:59

Çarşamba

: 18:00 - 23:59

Perşembe

: 18:00 - 23:59

Cuma

: 18:00 - 23:59

Cumartesi

: 00:00 - 23:59

Pazar

: 00:00 - 23:59

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: AYDIN MÜJDE

Telefon

: +90 (536) 769-6727

Fax

: +90 (536) 769-6727

Cep Telefonu

: +90 (536) 769-6727

Cep Telefonu 2

: +90 (536) 769-6727

Adres

: ANKARA-ETİMESGUT

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!
back-to-top