Organik Pamuk Sıva

Organik pamuk nedir

   %100 pamuktan üretilir. Organik sıva ve daha pek çok isimle anılan , bu ürünlerin hepsinden farklıdır, pamuktan üretilir. Doğaldır ve kimyasal içermez.

  • 80 ısı yalıtımı sağlar. Isıtma yada soğutma için harcanan yakıttan yüksek oranda enerji tasarrufu yapılır.Böylece yer ay ödeyeceğiniz faturalarda azalma olur. Tek seferlik bir yatırım ile uzun yıllar paranız cebinizde kalır.
  • %60 oranında ses yalıtımı sağlar. Böylece dışarıdan gelen rahatsız edici gürültülere karşı koruma sağlar. Özellikle komşularınızdan gelen rahatsız edici sesleri engeller. Siz ve sevdikleriniz için daha kaliteli yaşam ve huzurlu uyku sağlar.
  • Doğal bir üründür. İçinde hiçbir kimyasal, kanserojen ve alerjen madde içermez. Pamuktan üretilen Ventrawall doğadan gelen renkler ile renklendirilir. Kendinden yapışkanlı bir üründür. Böylece kimyasal yapıştırıcılar eklenmeden uygulanır.
  • Dekoratif bir üründür. 100'ün üzerinde renk seçeneği bulunur. Dilediğiniz renkleri seçip duvara uygulayabilirsiniz. Dilerseniz 2-3 renk seçerek desenli uygulama yapabilirsiniz. Kendi kombin renklerinizi yaratabilirsiniz.
  • 5 yıl garantisi bulunur. Fakat doğru uygulanması durumunda uzun yıllar ilk günkü sağlamlığını korumaya devam eder.
  • İç cephe yapı malzemesi ürünüdür. Dış cepheye uygulanmaz.
  • Uygulama esnasında etrafı kirletmez ve koku yaymaz. Vegan bir ürün olan Ventrawall %100 doğaldır. Bu sebeple kimyasallar yapı malzemelerinin yaydığı kokuları yaymaz.
  • pH değeri 7'dir. Böcekler pH değeri 7 olan bir alanda barınamazlar. Aynı zamanda 7 pH değeri insan sağlığı için en uygun yaşam alanını oluşturan bir değerdir. Kısacası sıva çeşitleri açısından Ventrawall insan sağlığı için en harika özelliğe sahip üründür.
  • Rutubeti önler. Rutubet olan duvar iyice temizlenir. Daha sonra canlı sıva uygulanır. Bir daha rutubet oluşmaz. Çok rutubet olan alanlarda sıklıkla tercih edilir.

Pamuk sıva, çevre dostu ve sağlıklı bir iç mekan yüzeyi sağlamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Uygulama işlemi, deneyimli bir usta veya profesyonel tarafından yapılmalıdır.

Kokusuzdur,Kolay onarılır,Hızlı Uygulanır Kolay Temizlenir,Isı Yalıtımı Sağlar,Neme Dayanıklıdır,Modası Hiç Geçmez,Astar Gerektirmez,Yangına Dayanıklıdır Ses İzolasyonu Sağlar.Renk Çeşitliliği Sağlar,Her Yüzeye Uygulanabilir Işık Koordinasyonu Sağlar,Her Yüzeye Uygulanabilir,Isı Yalıtımı Sağlar,Ses İzolasyonu Sağlar,Işık Koordinasyonu Sağlar,Renk Çeşitliliği Sağlar, Tadilatı Kolaydır,Kolay Temizlenir,Neme Dayanıklıdır,Modası Hiç Geçmez,Yangına Dayanıklıdır

 

Antalya Organik Pamuk Sıva

Antalya İpek Sıva

Antalya Canlı Sıva

Antalya İç Mekan Duvar Kaplaması

tanitim resim

RESİM GALERİSİ

galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 08:00 - 20:00

Salı

: 08:00 - 20:00

Çarşamba

: 08:00 - 20:00

Perşembe

: 08:00 - 20:00

Cuma

: 08:00 - 20:00

Cumartesi

: 09:00 - 20:00

Pazar

: 09:00 - 20:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: MEVLÜT DEMİRCİ

Telefon

: +90 (537) 036-1109

Fax

: +90 (537) 036-1109

Cep Telefonu

: +90 (537) 036-1109

Cep Telefonu 2

: +90 (537) 036-1109

Adres

: ANTALYA

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!
back-to-top