TERRA TEKNE TURU DIKILI

 

 

Öncelikle merhabalar;
2 teknemiz mevcuttur. 
Terra ve Ametist teknelerimiz.
İki teknede de kapasitemiz çocuk dahil 11 kişidir.
3 yaşa kadar 1 yokcu daha alabiliriz.
Terra yelkenli tırhandil tarzı olan tekne,
Ametist iki katlı olan teknemidir.
Turumuzun kapsamı;
Rezervasyonunu tamamladığınız teknemizin konumu sizinle paylaşılıyor. Sabah 10:45’te attığımız konumda oluyorsunuz. Sizi kaptanlarımız karşılıyor. Yiyecek ve içecekleri siz getiriyorsunuz. Lütfen ana yemek ve birkaç atıştırmalık harici fazla malzeme getirmemenizi rica ediyoruz. Çünkü su kapasitemiz belli limitlerde. Kullanım suyumuzu bulaşık için harcamak istemiyoruz. 
Pişirme ve servisler bize ait. Alkollü içeceklerin lütfen fiş veya faturaları yanınızda olsun. Alkol satış belgesi bizde olmadığından kontrollerde ibraz ediliyor. 
11:00’de turumuz başlıyor. Toplam 5 koyumuz 1 durak noktamız var.
Zindancık Koyu
Hanımın koyu
Aya Nikola batık kilise (durak noktası)
Akvaryum koyu
Ilıca Koyu
Kalem Adası
Kaptanımız hava durumuna göre size bilgi veriyor ve koyları dolaşmaya başlıyoruz. Deniz ve dalga durumuna göre uygun koylara gidiyoruz. Bazen tüm koyları gezebiliyor bazen de hava deniz durumundan birkaçını ziyaret edebiliyoruz. Dilerseniz kalmak istediğiniz koyları kaptanımıza belirtip o koyda daha fazla da kalabilirsiniz. Bu biraz sizin şansınıza ya da tercihlerinize kalmış.

Terra teknemizde 2 kapalı banyo/tuvalet, iç kısımda bir oturma grubu, kıç tarafta yine 8 kişik ve 4 kişilik yakın şekilde oturma grubu, baş üstü üzeri istendiğinde kapanabilen ve tamamen gölge olan güneşlenme alanı, baş üstü açık alan duş bulunmaktadır. Çocuk ve küçük misafirlerimiz için uyku gerektiğinde baş kamaramızda yatak mevcuttur, kullanabilirsiniz. 

Ametist teknemizde 1 kapalı banyo tuvalet, kıç üstü duş alanı, iç kısımda geniş masalı oturma grubu, baş üstü açık alan güneşlenme, üst kısımda açık ve gölge alan güneşlenme, iç kısımda mutfak ve malzeme bırakma alanı, bar kısmında da eşya yerleştirme alanı mevcuttur. 

Teknelerimizde 230lt buzdolabı ve harici 60lt bir buz kovası mevcuttur. İçeceklerinizi buz kovasına, diğer yiyeceklerinizi buzdolabına ve iç alana yerleştiriyoruz. Yemek uygun koyda kararlaştırılıp hazırlanıyor. Yemek ve sonrasındaki işler bize ait. Teknelerimizde çay, nescafe, Türk Kahvesi ücretsizdir. İçeceklerle birlikte sularımızı da getirmeyi unutmayalım lütfen. Teknelerimizde müzik sisteminiz mevcuttur. Dilerseniz sistemlere bağlanıp dilediğiniz müziği çalabilirsiniz. 18:00’da turumuzu sonlandırıp limana dönüyoruz. Teknelerimizin bulunduğu alanda açık otopark imkanı mevcuttur. 

Konaklamalı tur isteyen müşterilerimiz için hemen yanaşma yerimizin arka kısmında Tiny House’larımız mevcuttur. Evlerde 4 kişi kalabilmektedir. Evler denize sıfır konumdadır. Ev ücreti günlük 5.250₺’dir. Konaklama düşünen misafirlerimiz turdan önce Tiny House’lara eşyalarını bırakıp giriş yapıyor, ardından tura çıkıyor ve tur dönüşü evlerine geçebiliyorlar. 

Terra teknemizde günlük tur ücretimiz
8 kişiye kadar (8. Kişi dahil) - 14.000₺ 
9-11 kişi - 15.000₺

Ametist teknemizde günlük tur ücretimiz
11 kişi - 14.000₺ dir.

Rezervasyon için ödemenin yarısını alıyoruz. Kalan yarısını ise tur gün veriyorsunuz. Fatura isteyen müşterilerimize +kdv fiyatlar geçerlidir. Ödeme yapılmayan rezervasyonlar iptal edilir. Herkese şimdiden iyi tatiller dileriz.

Dikili Günlük Özel Tekne Turu Kiralama, genellikle tatil beldelerinde veya liman şehirlerinde popüler bir hizmettir.

Bu tür bir hizmetten faydalanmak istiyorsanız, genellikle şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Araştırma ve Planlama: 

İlk olarak, tur yapmak istediğiniz bölgedeki veya limandaki özel tekne turu sağlayıcılarını araştırın. İnternet üzerinde veya yerel turizm büroları aracılığıyla seçenekleri inceLeyebilirsiniz.

2. Tekne Seçimi:

İhtiyacınıza ve bütçenize uygun bir tekneyi seçin. Tekne seçimi yaparken kapasite, hizmetler (örneğin mürettebat, yemek veya içecekler gibi), tur rotası ve süresi gibi faktörleri göz önünde bulundurun.

3. Rezervasyon: 

Beğendiğiniz tekneyi ve turu rezerve edin. Bu süreçte turun tarihini, saatini ve diğer detayları sağlamak önemlidir.

4. Özel İstekler: 

Eğer özel bir isteğiniz varsa (örneğin öğle yemeği dahil etmek veya belirli bir rotayı takip etmek), tur sağlayıcısıyla bu konuları önceden görüşün.

5. Gün ve Saat:

Belirlediğiniz gün ve saatte limanda veya belirtilen buluşma noktasında hazır olun. Turun başlaması için gereken tüm hazırlıkları yapın ve keyifli bir gün geçirmek için hazırlıklı olun.

Günlük özel tekne turu kiralama hizmetleri genellikle turizm sezonunda yoğun olduğundan, rezervasyonunuzu mümkün olduğunca erken yapmanız önerilir.

tanitim resim

TÜM HİZMETLERİMİZ

galeri

Dikili Günlük Tekne Turu Organizasyon

lk olarak, tur yapmak istediğiniz bölgedeki veya limandaki tekne turu sağlayıcılarını araştırın. İnternet üzerinde veya yerel turizm ofislerinden bilgi alabilirsiniz.

galeri

Dikili Özel Tekne Turu Kiralama Hizmeti

Özel tekne turu kiralama hizmeti genellikle tatil beldelerinde veya liman şehirlerinde sunulan bir hizmettir.

galeri

Dikili Tekne Kiralama Firmaları

Dünya genelinde özel tekne kiralama imkanı sunan bir başka platformdur. Farklı tipte tekneleri ve çeşitli hizmet seçeneklerini müşterilere sunar.

RESİM GALERİSİ

galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim
galeri-resim

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: KAPALIYIZ -

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: EMRE YAZAR

Telefon

: +90 (536) 700-4567

Fax

: +90 (536) 700-4567

Cep Telefonu

: +90 (536) 700-4567

Cep Telefonu 2

: +90 (536) 700-4567

Adres

: DİKİLİ İZMİR

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!
back-to-top